09 February, 2014

Mulakan Dunia Baru.. 2014

Hai, Hello, Koniciwa.. Setelah setahun tidak kembali akhirnya saya (tuan punya blog) kembali menaip isi - isi pada skrin monitor atau laptop korang.. Minta maaf kerana gua (cakap gaya ala -ala orang K.L pulak) jarang update blog (jarang tapi tinggal dekat setahun lebih dah.. kiki..!!) Terima kasih yang sudi menjenguk blog aku yang dah berkurun lamanya di tinggalkan oleh aku dan lepas ni aku akan sentiasa update untuk cerita baru dan Japanese language season.. (blog aku cukup top dengan bahasa jepun..) Yeah..!! owh ya, aku sekarang sudah graduate sebagai networking engineer dan bekerja di kilang AMD yang agak megah gak laa di penang.. (AMD mean Advance Micro Device..) Hehe..!!

Anyway, Thanks pada korang yang sudi datang blog aku yang tak seberapa ni.. sebelum tu, jom jana side income.. hehe..!!

Sekian,


1 comments:

Ольга Петрова said...

Интим:) сайт проституток Киева xxx

Яркая, темпераментная, знающая толк в любви и райском наслаждении пригласит приятного мужчину погрузиться в пучину…Милый в цену за часик входит секс и минетик. Об остальных услугах можешь узнать позвонив мне.. Актер в обыденной жизни должен помнить, что он будет публично выступать в художественном зрелище.

Post a Comment