31 March, 2012

This is Art Work...

Assalamualaikum semua.. hari cuti² nie korang sume buat apa..?? kalo yang ada awek tuu conform pi dating punya.. tengok wayang.. x pon pi jejalan shopping.. (untung laa depa..) yang single² ini pula lepak bilik jaa.. mengadap internet cari movie baru nak download.. (tapi sayang tempat aku nie x leh nak download sebab kena block.. biasa laa.. UniMAP kan ketat sikit undang²..) dah bosan x taw nak wat apa aku tersempak lukisan.. cool gila.. hasil kerja diorang nie memang cantik.. lagi pon nie adik member aku punya kerja nie..(amy nama dia..) apa pon nice..!! nie picture yang aku dan ambik.. (tuan tanah mintak share naa..)


The Octopus Man


Hide Inside Rose


Three Strip Line


What Your Job Class


Don't Disturb, I wanna Sleep

Nice right..?? memang terbaik laa.. aku pon x mampu nak lukis yang unik² dan pelik² macam tu haa.. apa pon aku ambik picture nie untuk santapan tengahari blog aku.. (mana taw kot² ada orang berkenan dengan hasil kerja depa kasi job kt ko, amy..) OK.. boleh dah kot aku pi cari makanan.. (perut pon dah bunyi lagu Underouth dah nie..) aku gerak dulu ya..

Sekian..

3 comments:

MiZi said...

one word.... nice

ezzyra said...

lawalah...aku suka gmbar last 2...smple...tp sgt lawa..

nur_za said...

cntik lukisan dia..nur pun xpandai

Post a Comment