15 June, 2012

Minggu Akhir Final Exam

Yeah..!! setelah 2 minggu aku x meng'update' blog rasa macam miss someone pulak kat sini.. Opss.. Assalamualaikum semua.. apa kahabar..?? lama xdengar cerita kan.. (da yang rindu aku ka..?? haha..!!) Ok laa, hari nie last day aku update blog kat hostel nie haa.. Pasnie x tahu kat mana pulak aku nak update blog lepas nie.. maybe aku update kat cyber cafe je kot.. Almaklum laa, saya anak orang kampung.. (tiada keretaku bawa kau jalan-jalan,~ rumahku pun tak ada pun bapa punya..~ macam kena ja dengan lagu nie.. tapi aku orang kampung yang ada education ok..!! haha..!!)


Inilah keadaan dan tempat aku study sampai selerak kertas² soalan, note, tutorial punya solution dengan cari bahan rujukan kat PC gamer kat atas katil aku nie haa.. korang jangan tanya kenapa aku pilih katil sebagai tempat aku study nohh.. haha..!!

Esok adalah last paper dan lepas tuu.. praktikal pulak.. (Untung laa budak² lain cuti semester nie sampai 2 bulan..) hadoi.. Ok laa, nak kemas barang pula.. (semangat nak balik membuak² dah aku dari menjawab last payper.. haha..!!) Tunggu saya Mak, Abah, n adik² ku.. Esok abang long balik..

3 comments:

ZEEQA AJIE said...

saya pun dah start cuti sem. hihi~
selamat menjawab last payyper! :)

Aida Omar said...

dasyat no atas katil.. alamatnya bila letih terus boom jela.. hehehe..

norazis said...

semoga berjaya..

Post a Comment