04 October, 2012

After 5 Month..

Assalamualaikum semua.. Setelah 5 bulan tak ber'blogging' nie jadi kekok pulak nak update blog.. (ada siapa² rindu aku x..? Hehehe..) Ok, setelah sekian lama aku tak ber'blogging' nie macam² dah berlaku kat blog aku nie haa.. (nasib baik x di 'terminate'kan.. kalau tak, nak kena buat baru..) 

Chatroom yang aku edit di tepi kanan blog aku sudah problem.. (penat aku edit cantik², depa block pula..) Ingat nak 'aktif' kan balik chatroom aku tapi server mereka dah unactivated laa.. (alaa.. baru nak upgrade balik..)

Nota² aku untuk post dalam blog aku (bahasa jepun especially..) sudah hilang selepas balik ke kampung halaman (Mana aku simpan pon x tahu.. Cuti lama sangat jadi macam nie laa.. Hehe..) Jadi aku kena laa cari bahan lain laa untuk post benda baru² dekat blog aku nie.. (Jangan risau, lepas nie ada lagi bahasa jepun bakal aku update cuma tiada bahan rujukan je.. huhu..!!)

Lepas nie aku akan cuba meng'update'kan blog aku yang dah lama aku tinggalkan.. (5 bulan aku tinggal, mesti orang ingat aku sudah tutup kedai..) Apa nak di katakan, aku akan terus ber'blogging' seperti biasa.. (I'm back.. Hoyeeahh..!!) Apa² pon selamat malam..

Sekian..

11 comments:

Cik Eyra said...

lmanya menyepi..5 bulan lama tue..

لين Si Pipi Merah said...

selamat kembali. :)

pergi mana lah kan..

Sop Nama Saya said...

welcome back :)

LoveBug said...

welcome back!! :)

Azreen Jaafar said...

lme gaktuh..5 buln..singgh sini dan follow ye?

Azreen Jaafar said...

tq singgh blog sy:)

CeritaSekupang said...

selamat kembali berblog ..

kalau ada kelapangan datang join chat room khas untuk blogger ..

BLOGGERS CHAT ROOM > http://www.bcroom.net/

Pecinta pink^^ said...

wah..slmt berblogging semula awok :D jgn lupa singgah selalu ke blog pinky minky sy..hohoi :P

mira razak said...

selamat kembali berblogging. :D

Niswatus Solikah Samik said...

welcome back pena! :D

Anisa Anuar said...

selagi nk blog...teruskan aje...chaiyok3...nnt elok la tu...
baca ni jugak
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/kisah-aku-dan-drive-thru.html

Post a Comment