04 May, 2012

Sale Item : MP4 Sony Walkman

Assalamualaikum semua.. Dalam keadaan kelam-kabut dengan test, assignment nie semua, datang pulak aktiviti sukan lawan antara PPK.. (Pusat Pengajian Kejuruteraan) Aduh, sakit macam nie.. Petang nie aku pulak masuk sukan acara sepak takraw gelanggang.. (dah la x reti main pon.. kalo setakat timbang² boleh laa.. bedal je laa.. janji main kan..) penat lelah main tadi game sudah kalah.. (2-1 Ok laa kan..) Tak apa, esok ada lagi game, boleh menang esok game.. (gambate fid.. haha..!!) Ok laa, aku bukan nak cerita pasal aktiviti aku nie.. hari nie aku nak jual barang kesayangan aku haa.. (dah tiba masanya wahai cintaku purple..) Dulu kerap sangat dok layan lagu², movie bila time jalan jauh nie.. Sekarang time to let go..

Ini dia Item aku nak jual.. (cer tengok.. kalo perempuan mesti suka dengan kaler nie..)


 MP4 Sony Walkman NWZ-S545


Item : MP4 Sony Walkman model NWZ-S545..
Condition : 9 / 10 (still look new.. walaupon sku bawak pi merata tempat.. x da calar-balar ok..)
Year : 2009 (lama dah nie.. sekarng pon ada lagi tapi still top price lagi)
Set Include : Cable USB (cas bateri pon pakai cable nie gak)
Specification: Storage 16GB, 2.4 inchi LCD display, Build-in Stereo speakers, Voice / FM recording function.. (x caya mai la tengok sendiri ye..)
Price : RM330 only.. (kalo mulut manis² leh laa teman kasi murah skit kan..)
Problem / Reasons : No earphones.. (Sori laa sebab item nie simpan lama dah dalam stor almari tuu.. kes earphone xdak laa.. kalo nak layan pon pakai speaker build-in die jaa.. hehe..!!)

Kalo ada yang masih dok ragu² pasal MP4 aku nie.. Nah, aku bagi link Sony Walkman haa.. [Klik Link Disini]

Ok laa, barang nie aku akan post kat blog dulu selama seminggu.. pastu kalo x da yang berkenaan, aku post laa kat mudah.com.my tuu nanti.. Ohh yaa, macam mana nak contact aku..?? leh laa 'e-mail'kan aku kat e-mail di bawah, nak PM kat FB x apa, x pon post jaa komen kat entry nie haa.. Aku akan contact korang secepat yang mungkin.. (secepat mungkin laa konon.. t silap² seminggu haa depa dok tunggu..)

E-mail : akufid@gmail.com
FB : www.facebook.com/akufid

P/S : x berani nak bagi nombor phone.. Nanti jadi macam dulu kerja nak kacau aku jaa.. Aku nak jual barang, bukan nak jadi operator.. grrr..!!

Sekian..

6 comments:

Ardini Izzati said...

Nak tapi takde duit :)

kiwi_sengal said...

henpong ke neh? mp4 jer ek?

bungaitucantik said...

mahal lar..huhu

siti zulaikha said...

bw here.. drop sambil2 follow blog awk.. nice entry.. ^^,

Aida Omar said...

obses dengan model sony.. hehe.. tapi buat masa skrg berangan jela yg dapat.. :p

shida'R said...

ala earphone xde xbest la bro ^_^

Post a Comment