18 May, 2012

Terrr'ponteng' kelas lab, Terrr'mengemas' bilik

Haha, assalamualaikum dan selamat petang blogger².. Apa khabar..?? Hari nie aku dah terrr'ponteng' kelas lab pagi tadi secara x sengaja ok.. (aku dah bangun awal dah.. lagi pon just discuss pasal mini project jaa.. aku nak pi pon x tahu nak buat sebab teamwork aku semua balik kampung daaa..) Ok laa, dari aku x tahu nak buat apa aku mengemas pulak bilik aku yang serabut kepala otak dengan bersawang² monitor nie haa.. Jadi, aku pon kemas laa bilik aku yang x seberapa nie.. (jangan ingat aku x reti mengemas..)

 Korang lihatlah picture belah kiri tuu.. banyak sungguh lelabah dok bersuka ria di atas siling bilik aku tuu sampai rumah diorang (lelabah) dah naik hitam²..  Kes tuu aku kerap selesema jaa.. (kalo dibiarkan leh mati aku binatang kecik² jatuh waktu aku tido nanti..)

Hat nie ruang utama aku nak online, gaming, wat kerja² assignment and apa² kerja semuanya kat sini.. So, ruang kat sini memang aku kena bersihkan laa.. (Yela..dok serabut² kepala lepas balik kelas.. pastu, mai masuk bilik pon bertambah lagi laa serabutnya.. adoi..) Selepas mengemas (picture belah kanan..) semuanya rasa tersusun rapi.. baru rasa tenang jaa.. ikan yang dok berenang² dalam aquarium pon happy.. (merapu dah aku..) Haha..



Setelah selesai tugas mengemas bilik ini semua, aku pon apa lagi.. tunggu turn nak mandi laa.. Selepas nie nak pi solat jumaat.. Hehe..!! Ok.. esok lusa aku update benda baru pulak.. (minggu nie je nak update + blogwalking pon.. pasnie dah nak start study week daa.. huhu..!!) Bye²..

Sekian..

9 comments:

Cik Eyra said...

bgus2,kemas sungguh mengemas..he3

Schu haDa said...

pandai ea ponteng2 kls..huhu

cantik dah bilik pas kemas :D

izan mama mia said...

kalau sll kemas mmg bagus..

Arra Ahmad said...

ter ek?? hehe

Miss Anisah said...

Kena selalu rajin kemas yer... =)

Fatin Put2 ^_* said...

rajinnya kemas bilik bagai. sy sebulan skali baru nk kemas. haha

Rafflesia™ said...

as-salam..
rajinye kemas bilik. syieda ni xda meja untuk online. online merata-rata, xdapat rasa macam mane online atas meja. hukhuk..

selamat berblogging :)

missp0tpet said...

ececece,,,
rajin ngemas...boley jdi suami mithali noh nannti...

addin adila said...

jap lagi kemas mesti dia kembali ke keadaan asal

Post a Comment